IlonaAP 18.02.2018 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Witam forumowiczów, Rozłożono mi rurki do podłogówki. I nie ma peszli na przejściach ani w salonie, gdzie na bank będzie musiała być dylatacja przez całość. Właśnie wyczytałam, że powinny być (dlaczego zawsze dowiaduję się po fakcie? ). W jaki sposób je dodać? Można peszel rozciąć i nasunąć w te miejsca? A może inaczej zabezpieczyć? Może to jest oczywiste, ale ja nigdzie nie znalazłam informacji, jak dodać peszel, kiedy rurki już są porozkładane... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 18.02.2018 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Rozcinasz i nakladasz ja przynajmniej tak robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaAP 18.02.2018 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Tak zrobię. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts