Magdzia 24.09.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Nie wiem, gdzie to dać, a strasznie chcę się podzielić, bo rozbawiły mnie do łez. I są on-line Grające jaja! Koniecznie trzeba mieć głośniki! http://home.arcor.de/a.jaeckel/funstuff/Flash/Frohe%20Ostern.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 20.12.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witaj Magdzia ! Bardzo fajne. Szkoda tylko, że to nie jajeczne święta. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarck 20.12.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witaj Magdzia.Jajka są świetne, wielkie dzięki od mojego Krzysia.Chodzi teraz po domu i mruczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarck 20.12.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witaj Magdzia.Jajka są świetne, wielkie dzięki od mojego Krzysia.Chodzi teraz po domu i mruczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts