coachu13 19.02.2018 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Hej.Mam obok siebie trzy okna polaciowe.Zastanawiam się jak powinno być prawidłowo obudowane ( jeśli w ogóle ) dwie krokwie wewnętrzne pomiędzy oknami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MhUser 19.02.2018 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 myślę że tanio i solidnie będzie zrobić okno-słup żelbetowy-okno-słup żelbetowy-okno bo wtedy nie dopłacisz za to że masz "obok siebie trzy okna polaciowe"____||____||____ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 19.02.2018 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Chodzi mi o zabudowę g-k.Czy te krokwie po środku tez maja być ocieplone.Tzn jeżeli miałem 15cm wełny pod krokwiami to pod tymi dwiema między oknami tez mam się tak odsunac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 19.02.2018 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Mam podwójne okno , bez ocieplenia krokwi , łatwiej się poruszać między oknami . Ocieplenie niewiele tu pomoże . Żaden grzyb mi nie wyszedł przez 3 lata. Można chyba też zrobić wymian i bez krokwi to zrobić . . Nie masz ulotek producenta ? Wfakro były różne opcje przedstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 19.02.2018 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 http://gdansk-piastow.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?t=16394 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 19.02.2018 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Ulotek nie mam. Wolę dopytać kogoś doświadczonego "w boju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 20.02.2018 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 W kwestii dachów ekspertem jest z tego co się orientuję http://forum.muratordom.pl/member.php?21228-Andrzej-Wilhelmi , udziela się w dziale dachy . Szukałeś tam jakichś info o montażu okien ? Albo w dziale okna , okna dachowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 21.02.2018 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Ulotek nie mam. Wolę dopytać kogoś doświadczonego "w boju" a nie możesz wprost zapytać doradców Fakro, Velux, ... mają w ofercie okna zespolone i standardowe ( sprawdzone ) rozwiązania techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 22.02.2018 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Po co mam pytać Fakro, Velux.Ja pytam tylko o zabudowę i ocieplenie.Pytam kogoś z doświadczeniem, kto już taką wykonywał, wykonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts