seb9110 19.02.2018 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Witam na forum jest to mój pierwszy post tutaj chcę zrobić wylewkę pod garaż blaszak na dwa auta, gdzie jest już wylewka po starym garażu, moje pytanie brzmi ile cm to minimum i jakiego wystarczy betonu użyć. muszę zrobić jeszcze wylewkę pod kojec gdzie podłoże mam już z dobrze ubitego gruzu jak i wjazdy na auta. z góry dziękuję za rzetelne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorro128 19.02.2018 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Należało by ocenić stan pierwszej wylewki,zakładając że jest cała i stabilna należy koniecznie dać folie budowlaną(najlepiej podwójną),beton minimum b20,lepiej b25 najlepiej b 30,37,wystarczy nadlać 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natkapol 09.03.2018 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts