Rafałbb 19.02.2018 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Witam, mam kilka pytań. na początek takie: mam wylane fundamenty. w środku styropian 5cm, wylewka na równo z poziomem ścian fundamentowych. teraz tylko zejdzie śnieg składam konstrukcję. buduzje z kantówki 14cm, w podłodze legarki 6x14cm. wiadomo, chcę pomiędzy nie wsadzić wełnę. i teraz mam pytanie jak najlepiej odizolować wełnę od betonu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anama 21.02.2018 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Jaki byście polecali najlepszy drewniany dom całoroczny? Południe Polski gdzie nie ma wielkich mrozów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel_13 22.02.2018 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Ja polecam taki średni w sam raz. A tak serio pytasz o technologię, wykonawcę czy gotowy projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekT 22.02.2018 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Między wylewkę a wełnę dwie warstwy czarnej folii budowlanej powinny starczyć. Pod styropianem masz sam piasek i na to wylewka betonowa? Jeśli pod styropianem jest chudziak i na nim porządna folia wywinięta do góry, to ja bym chyba sobie darował dodatkową izolację przeciwwilgociową pod wełną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałbb 25.02.2018 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Kolego pod styropianem będę wylewał chudziaka. pod chudziakiem glina i kamienie. na chudziaka folie, styropian i na górę wylewka do równa z poziomem ścian fundamentowych. oczywiście planuje to wysmarować dysperbitem z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts