Heinek 19.02.2018 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Dzień dobry. Sprawa wygląda następująco, ścianka "instalacyjna" przy której będzie sedes, nie ma ona na tyle dużej wytrzymałości żeby sensowne było montowanie spłuczki wiszącej. Nie łatwo też będzie zamocować dedykowaną spłuczkę podtynkową do zwykłych sedesów, bo trzeba by ją tam na czymś wieszać. Misek stojących do stelaży podtynkowych jest jak na lekarstwo, a ceny są stosunkowo wysokie. Pytanie, czy mogę normalny sedes stojący, taki z wyjściem z tyłu zamontować do zwykłego "geberitu"? Czy coś poza wysokością wylotu rury ściekowej będzie miało znaczenie? Teoretycznie mogę iść do sklepu i coś tam przymierzać i kombinować, ale wolę zapytać czy moje założenia nie mają jakiś nieścisłości u swoich podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts