Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Schody jak marzenie?

mww

Recommended Posts

Witam, obejrzałam już setki zdjęć schodów różnych. I nic. Żadne mi nie podchodzą. Aż znalazłam takie. I nie wiem czy mi się naprawde podobają schody, czy cała aranżacja obrazka jest taka zachwycająca. W każdym razie wzroku oderwać nie mogę! Co o nich myślicie? A może podrzucicie jakieś ciekawe rozwiązania?

http://www.domanski.com.pl/

No oczywiście, namęczyłam się jak potępieniec żeby wrzucić link od razu do konkretnego obrazka i i tak mi nie wyszło :oops: . W każdym razie po kliknięciu "galeria" otwierają się różne i te moje to 10 zdjęcie w prawym rządku -takie jasne schody i cała sceneria.

Acha, kwestię ceny na razie zostawiam odłogiem, żeby nie psuć sobie humoru przed weekendem.

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No oczywiście, namęczyłam się jak potępieniec żeby wrzucić link od razu do konkretnego obrazka i i tak mi nie wyszło :oops: .

Na wybranym zdjęciu klikasz prawym przyciskiem myszy i z wyświetlonej listy wybierasz na dole "Właściwości". W otwartym oknie kopiujesz "Adres http://" czyli to: http://www.domanski.com.pl/foto24.jpg

Następnie na forum klikasz na , wklejasz skopiowany wcześniej adres URL i ponownie klikasz na . Wysyłasz i gotowe :D.

Ale numer.Spośród setek fotek też spodobały mi się najbardziej dokładnie te same schody!Są bardzo ładne i takie "lekkie".

Planuję zrobić coś podobnego, ale inny układ, bo chcę schody szerokie i wygodne,skoro już muszę je mieć.Ale takie jasne drewno - to chyba klon-jest ładne i ciepłe.Napisz mi, proszę po ile takie cudo.

jeszcze do wczoraj to miał być bielony dąb, ale jak znalazłam w internecie meble z klonu i czereśni, to wróciły na tapetę schody Domańskiego.

ZBYCHU, jesteś nieoceniony!!! Pokazałeś je światu, czego ja nie mogłam dokonać, nastepnym razem się poprawię! W trakcie budowania człowiek uczy się naprawdę pożytecznych rzeczy :lol: .

Cieszę się, że Wam się też podobają. Mimilapin, nie wiem ile kosztują, bo na razie się napawam widokiem i marzę. Na ziemię zejdę po weekendzie.

O rany, ale to by sie spodobało moim ruchliwym dziewczynkom!

Tylko że w domku miała bym non stop całą gromadkę dzieci - w końcu to taki darmowy hip - hop.Tym bardziej, że moje chca drabinki, materace i huśtawkę, a skoro będą miały wielgaśne pokoje, to nie będzie pretekstu, żeby sie z tego wykręcić. :lol: