mww 24.09.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Witam, obejrzałam już setki zdjęć schodów różnych. I nic. Żadne mi nie podchodzą. Aż znalazłam takie. I nie wiem czy mi się naprawde podobają schody, czy cała aranżacja obrazka jest taka zachwycająca. W każdym razie wzroku oderwać nie mogę! Co o nich myślicie? A może podrzucicie jakieś ciekawe rozwiązania? http://www.domanski.com.pl/ No oczywiście, namęczyłam się jak potępieniec żeby wrzucić link od razu do konkretnego obrazka i i tak mi nie wyszło . W każdym razie po kliknięciu "galeria" otwierają się różne i te moje to 10 zdjęcie w prawym rządku -takie jasne schody i cała sceneria. Acha, kwestię ceny na razie zostawiam odłogiem, żeby nie psuć sobie humoru przed weekendem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 24.09.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Piękne http://www.domanski.com.pl/foto24.jpg Jak wszystkie od Domańskiego , Marchewki czy Pazury ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 24.09.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 No oczywiście, namęczyłam się jak potępieniec żeby wrzucić link od razu do konkretnego obrazka i i tak mi nie wyszło . Na wybranym zdjęciu klikasz prawym przyciskiem myszy i z wyświetlonej listy wybierasz na dole "Właściwości". W otwartym oknie kopiujesz "Adres http://" czyli to: http://www.domanski.com.pl/foto24.jpg Następnie na forum klikasz na , wklejasz skopiowany wcześniej adres URL i ponownie klikasz na . Wysyłasz i gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Ale numer.Spośród setek fotek też spodobały mi się najbardziej dokładnie te same schody!Są bardzo ładne i takie "lekkie".Planuję zrobić coś podobnego, ale inny układ, bo chcę schody szerokie i wygodne,skoro już muszę je mieć.Ale takie jasne drewno - to chyba klon-jest ładne i ciepłe.Napisz mi, proszę po ile takie cudo.jeszcze do wczoraj to miał być bielony dąb, ale jak znalazłam w internecie meble z klonu i czereśni, to wróciły na tapetę schody Domańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 25.09.2004 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 ZBYCHU, jesteś nieoceniony!!! Pokazałeś je światu, czego ja nie mogłam dokonać, nastepnym razem się poprawię! W trakcie budowania człowiek uczy się naprawdę pożytecznych rzeczy . Cieszę się, że Wam się też podobają. Mimilapin, nie wiem ile kosztują, bo na razie się napawam widokiem i marzę. Na ziemię zejdę po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 25.09.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 a ja znalazłam coś takiego Prawda , że sprytne ? http://www.pacanow.pl/gazgru2/schody.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 O rany, ale to by sie spodobało moim ruchliwym dziewczynkom! Tylko że w domku miała bym non stop całą gromadkę dzieci - w końcu to taki darmowy hip - hop.Tym bardziej, że moje chca drabinki, materace i huśtawkę, a skoro będą miały wielgaśne pokoje, to nie będzie pretekstu, żeby sie z tego wykręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 27.09.2004 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Bardzo praktyczne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 27.09.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 mwwTwoje namierzone schody są poprostu fantastyczne. I schody piękne i "otoczka" też "wyrywa z butów"! Tylko ta cena... ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 27.09.2004 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Właśnie zeszłam na ziemię.... Tym razem cena "wyrwała mnie z butów" i postawiła obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 02.10.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 A co powiecie na takie schody? http://www.stoliki.pl/galeria/schodyb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 04.10.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 _zbych_ bardzo mi sie podobają, ale chyba bym sie bała po nich chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.10.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Schody są odjazdowe ale mój pies by na nie na pewno nie wszedł ( nawet za ukochanym Panem ) bo nie przepada za ażurowymi schodami . A z jakiego materiału jest mocowanie do ściany i poręcz ? Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 04.10.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Schody są odjazdowe ale mój pies by na nie na pewno nie wszedł ( nawet za ukochanym Panem ) bo nie przepada za ażurowymi schodami . A z jakiego materiału jest mocowanie do ściany i poręcz ? Pozdrawiam - Maxtorka Stal nierdzewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.10.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Te szklane ciekawe, ale chyba tylko do ogladania. Utrzymac to w czystosci i zeby sie nie zniszczylo za szybko to chyba trudna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 05.10.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Te szklane ciekawe, ale chyba tylko do ogladania. Utrzymac to w czystosci i zeby sie nie zniszczylo za szybko to chyba trudna sprawa... Etam, takie schody (i szklane podłogi ) są zamontowane w kilku centrach handlowo - biurowych w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 06.10.2004 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Mojej "gorszej: połówce by się spodobały, na wszelki wypadek nie pokażę mu Jak dla mnie to za zimne i niebezpieczne wrażenie robią. A zresztą ja już jestem stracona bo uczepiłam się tych jedynych, a nieosiągalnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 06.10.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 za dwa tygodnie (mam nadzieje ) pochwale sie swoimi z Centrum Schodow. trzymajcie kciuki. beda troche w innym guscie i niestety takie na jakie pozwala "klatka" schodowa ale mam nadzieje ze tez beda fajne. I chyba sporo tansze niz te z linku (cena moich okolo 7kPLN). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 07.10.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 A ile orientacyjnie kosztują takie schody? ( oczywiście te 10 od góry- choć te ze zjeżdżalnią też są wyśmienite) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 08.10.2004 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 min. 22 kPLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts