wodnik 24.09.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Hej, mam nadzieję, że momo że waga problemu jest dużo mniejsza od poprzednich, to jednak borykam się z pewnym problemem. Chcę kupić działkę rolną, ok 50 arów, za mało żeby budować siedlisko i chcę tam na najbliższe parę lat postawić domek letniskowy. Generalnie będę się pytać we wtorek w gminie, czy jest taka możliwość, czy jednak musze występować o WZ, ale proszę powiedz mi taką rzecz jeśli możesz: czy naprawdę mały domek letniskowy podlega tym samym procedurom i przepisom co normalny dom jednorodzinny???? Bo tak słyszałam, ale nie chce mie się w to wierzyć. Dodam, że w załaczniku do prawa budowlanego dom jednorodzinny jest oznaczony kategorią I, a letniskowy - III. Serdeczne dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodnik 24.09.2004 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 kurka, to miało być pytanie do romiego w wątku o warunkach zabudowy, ale skoro wysłało mi się tu, to kieruję je do wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts