Maxiu 31.07.2002 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś z forumowiczów budował dom w technologi Ytong. Chodzi mi głównie o koszty dla wykonawców czy są wyższe od zwykłych murarzy ??? Z tego co znalazłem koszt całkowity powinien być niższy ponieważ przy zastosowaniu bloczka o szeokości 36 cm nie potrzeba dociepleń ???Zapraszam do rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 01.08.2002 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 Koszt powinien byc nizszy. Ale lepiej poszukaj solidnej ekipy a nie najtanszej. Yting wymaga duzej kultury pracy. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxiu 02.08.2002 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Może ktoś za ekipę YTONG w okolicy Słupska. P.S. Słupsk-miasto koło Ustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 02.08.2002 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Ja budyję z ytonga, ale w okolicach warszawy. Ekipę mam z mojego rodzinnego miasta (ok. 100km od W-wy), ponieważ ci z warszawy to sami nie wiedzą już ile brać. A przecież w ytongu jest mnóstwo udogodnień dla budowlanców, lecz chyba tego boją się. Tu nie da się ukryć krzywych ścian pod steropianem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimer 04.08.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2002 On 2002-08-02 17:05, Maxiu wrote: Może ktoś za ekipę YTONG w okolicy Słupska. P.S. Słupsk-miasto koło Ustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimer 04.08.2002 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2002 skontaktuj sie z przedstawicielem Ytonga lub sprzedawca z twojego terenu sa autoryzowani wykonawcy ktorych napewno przedstawiciel ci poleci, masz pewnosc ze tofachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts