Oszukana_ 21.02.2018 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Jestem klientką oszukaną przez firmę Parkett Service - PS24 Sp. z o.o. Nie realizują umowy sprzedaży deski parkietowej tylko zwodzą mnie już od 4 miesięcy. Po wypowiedzeniu umowy z powodu jej nie zrealizowania nie zwracają zaliczki po mimo kilkukrotnych wezwań do zapłaty!! Zaliczka w wysokości 40% wartości umowy. Ostrzegam!Oszukana, upokorzona i doprowadzona do ostateczności szukam osób w podobnej sytuacji do pozwu zbiorowego. Kontakt : [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 25.02.2018 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Jestem klientką oszukaną przez firmę Parkett Service - PS24 Sp. z o.o. Nie realizują umowy sprzedaży deski parkietowej tylko zwodzą mnie już od 4 miesięcy. Po wypowiedzeniu umowy z powodu jej nie zrealizowania nie zwracają zaliczki po mimo kilkukrotnych wezwań do zapłaty!! Zaliczka w wysokości 40% wartości umowy. Ostrzegam! Oszukana, upokorzona i doprowadzona do ostateczności szukam osób w podobnej sytuacji do pozwu zbiorowego. Kontakt : [email protected]. o co konkretnie chodzi? Rozumiem, że czeka Pani od 4 miesięcy na zapowiedziany i zapłacony w 47% towar? Czy te 47% zaliczki jest tylko za materiały tzn. parkiet, kleje, grunty etc. czy może za pełną usługę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts