brochas 23.02.2018 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Mam nowy dom ok 135m2 użyktowej, 100% podłogówka, ocieplenie 15cmszukam taniej pompy powietrznej aktualnie mogę nabyć lg 9kw w cenie 9.500 netto, ale sprzedawca powiedział ze po 3 marca nibe będzie miało promocje wszystko -.4000złi taki nibe 12kw f2040 może po zniżkach kosztował poniżej 10.000 netto ktoś korzystał z tych pomp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas90 24.02.2018 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Ja bym nie kupil Nibe sam mialem gaz z butli i w zeszlym roku zalozylem pompe ciepla mam porownanie kosztowe ze znajomymi ktorzy ja maja w duzo lepiej ocieplonym domu jednym slowem dramat za rachunki mozna sie zrazic do pomp powietrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brochas 24.02.2018 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 do pompy jestem przekonany w tej chwili nie ma lepszegosam mam dom ponad 250m2 i pompa panasonika 9kw i spisuje sie rewelacyjnie, ale szukam pompy tanszego do mniejszego budynku (mam wybudowanych 8 domow na sprzedaż i je chce wyposażyc w pompy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 24.02.2018 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 9500 za LG od sprzedawcy, który jeszcze ma zarobek na tym. Teraz wiadomo dlaczego niektórzy tu obecni instalatorzy tak je zachwalają i sprzedają za przeszło 20k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brochas 24.02.2018 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 9500 za LG od sprzedawcy, który jeszcze ma zarobek na tym. Teraz wiadomo dlaczego niektórzy tu obecni instalatorzy tak je zachwalają i sprzedają za przeszło 20k. na każdej zarabiają i to sporo, trzeba tylko dobrze porozmawiać, fakt ze ja montuje 8pomp za jednym razem, ale niedużo większa by była jakbym zamówił 1 ktoś ma porównanie pomiędzy nibe a lg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 24.02.2018 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 ktoś ma porównanie pomiędzy nibe a lg ? W Nibe możesz zawsze liczyć na serwis producenta W każdym województwie jest ktoś z branży dostępny. W LG serwisu NIE MA. Jest tylko INSTALATOR sam ze swoimi (klienta) problemami - jeżeli problemy się pojawią. Trzeba trafić na bystrego instalatora jeśli montuje się LG, ten instalator musi mieć dużo większą wiedzę i doświadczenie od "pracowników technicznych" dystrybutora LG.... Powyższe istotne w razie pojawienia się jakichkolwiek problemów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts