androida 23.02.2018 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Witam jak w temacie Może ktoś wie gdzie mógłbym nabyć ;profile oraz klipsy do montażu paneli podłogowych na ścianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 23.02.2018 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Witam jak w temacie Może ktoś wie gdzie mógłbym nabyć ;profile oraz klipsy do montażu paneli podłogowych na ścianie ? Jak kleiłem na klej montażowy (robiłem swego czasu z paneli podłogowych "panel" kuchenny - pomiędzy szafkami stojącymi a wiszącymi) - sprawdziło się idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androida 23.02.2018 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Jak nie uda mi się dostać profile i klipsy,to pewnie pozostanie tylko klejenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts