Norbi89 11.04.2018 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Ja zrobiłem swoje żonie rzuty budynku w programie do meblowania i nanosiła. Zawsze jest ryzyko że coś się zmieni ale miałem punkt wyjścia dzięki temu. No chciałem tak zrobić ale brak czasu na takie zabawy Mniej wiecej zaznaczylismy sobie wszystko na projekcie plus to co ze zdjęc wywnioskowaliśmy ROZPOCZĄŁEM ! Wczoraj zrobiłem 48 otworów i osadziłem 39 puszek reszte szczegółów przy chwili wolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbi89 12.04.2018 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Tak jak Kaster pisał jest zapier... Przy kablach Mialem dac szczegoły ale nie ma chwili wolnej jak sie późno wraca to jeszcze chciaz 5min z rodziną by sie spędziło Dzis kable rzucone 2 pokoje, sypialnia garderoba, pralnia i korytarz od zasilania. Jutro wolne week niestety tez 30stka przyjaciółki i inne Pytanko gdzie i jak rozmieściliście multiswitch TV, switch internetowy, rejestrator kamer od monitoringu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_ 13.04.2018 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Ja daję na strychu w szafę rack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbi89 20.04.2018 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Tydzień minął za dużo czasu nie miałem na kompie od wtorku nie byłem ale śledze was na komórce Na gorze ruszylem oswietlenie a na dole dzis 80% otworów wywierconych z podkuciem na gotowo, duzo czasu na planowanie niby w domu ustalone co gdzie a budowa inna sprawa i na nowo mierzenie sprawdzanie i dopiero wiercenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbi89 23.04.2018 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Potrzebuje porady, najpierw fotki FOTO_1 i 2 Jakie tutaj dobrać średnice rur mając do góry podłączoną do pionu pralkę. I czy w tym układzie odpowietrzenie musze zrobić ? FOTO 3 Łazienka na dole podzielona na dwie ściany rozmiesczenie ścian w kwadraciku ponizej Czy do tego samotnego WC muszę wpiąc się do komina wentylacyjnego jesli tak jak to poprowadzić ? Jaka średnica dla pionu do łazienki do góry ? FOTO 4 Jak wpiąć WC do tego pionu opcja 1 do góry w łazience czy opcja 2 przez kotłownie na dole ? Gdzie podpiąć się do odpowietrzenia kanalizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbi89 16.07.2018 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Hej, wracam miałem trochę przerwy ale przynajmniej mam tytuł inżyniera i parę innych spraw przez, które nie mogłem być na budowie. Już miałem załamke żeby jebnąć to w piz uuu.. Z kanalizą jak wyżej prosiłem o pomoc poradziłem sobie jest zrobiona. Elektrykę skończyłem w 98% jeszcze furtka. I parę innych rzeczy opisze później wykonane przed tynkami. Mam mieć za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbi89 26.07.2018 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Jakieś dwie fotki z mniej więcej połowy prac nad elektryką. Jutro lub w poniedziałek tynki dziś jadę zrobić film + zdjęcia. Po pełnej dokumentacji umiescze zdjęcia z prac Czekam za oferta projektu podłógówki i styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbi89 24.09.2018 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2018 No nie mam kiedy tutaj porządnie coś opisać, ale działam dalej - Samorobienie jest meeeeega wykańczające a jeszcze sporo przedemną Mam nadzieje odrobić stracone wpisy. Aktualnie walcze z ... fotki niżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbi89 21.11.2019 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 Mieszkamy, budowa i blog, robienie zdjęć mnie przerosło, szkoda że nie dałem rady robić dziennika fajna pamiątka by była Od 30 października na swoim jeszcze dużo pierdół i cała łazienka do góry do zrobienia plus wszystko dookoła domu ale na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts