Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jabłonkowy Domek w Borówkowym sadzie

Recommended Posts

Ja zrobiłem swoje żonie rzuty budynku w programie do meblowania i nanosiła. Zawsze jest ryzyko że coś się zmieni ale miałem punkt wyjścia dzięki temu.

No chciałem tak zrobić ale brak czasu na takie zabawy :) Mniej wiecej zaznaczylismy sobie wszystko na projekcie plus to co ze zdjęc wywnioskowaliśmy :)

ROZPOCZĄŁEM ! :D

7Z6TTSV.jpg

Wczoraj zrobiłem 48 otworów i osadziłem 39 puszek reszte szczegółów przy chwili wolnej :)

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak jak Kaster pisał jest zapier... Przy kablach

Mialem dac szczegoły ale nie ma chwili wolnej jak sie późno wraca to jeszcze chciaz 5min z rodziną by sie spędziło

Dzis kable rzucone 2 pokoje, sypialnia garderoba, pralnia i korytarz od zasilania. Jutro wolne week niestety tez 30stka przyjaciółki i inne :)

Pytanko gdzie i jak rozmieściliście multiswitch TV, switch internetowy, rejestrator kamer od monitoringu ?

Tydzień minął za dużo czasu nie miałem na kompie od wtorku nie byłem ale śledze was na komórce :)

Na gorze ruszylem oswietlenie a na dole dzis 80% otworów wywierconych z podkuciem na gotowo, duzo czasu na planowanie niby w domu ustalone co gdzie a budowa inna sprawa i na nowo mierzenie sprawdzanie i dopiero wiercenie.

Potrzebuje porady, najpierw fotki

niBIGOJ.jpg

KlsBBJz.jpg

n5wqyXa.jpg

zMX8XPd.jpg

FOTO_1 i 2

Jakie tutaj dobrać średnice rur mając do góry podłączoną do pionu pralkę.

I czy w tym układzie odpowietrzenie musze zrobić ?

FOTO 3 Łazienka na dole podzielona na dwie ściany rozmiesczenie ścian w kwadraciku ponizej

Czy do tego samotnego WC muszę wpiąc się do komina wentylacyjnego jesli tak jak to poprowadzić ?

Jaka średnica dla pionu do łazienki do góry ?

FOTO 4

Jak wpiąć WC do tego pionu opcja 1 do góry w łazience czy opcja 2 przez kotłownie na dole ?

Gdzie podpiąć się do odpowietrzenia kanalizacji ?

• 2 months później...

Hej, wracam miałem trochę przerwy ale przynajmniej mam tytuł inżyniera :p i parę innych spraw przez, które nie mogłem być na budowie. Już miałem załamke żeby jebnąć to w piz uuu..

Z kanalizą jak wyżej prosiłem o pomoc poradziłem sobie jest zrobiona. Elektrykę skończyłem w 98% jeszcze furtka. I parę innych rzeczy opisze później wykonane przed tynkami. Mam mieć za tydzień

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 year później...