mslocinski 24.02.2018 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Dzień dobry, Planuję wykonać dach i część elewacji w stylu domu: http://www.projektyzwizja.pl/projekty-domow/nowoczesny-1,rzuty Do tej pory obstawiałem blachę cynk-tytan, ale słyszałem też dobre rzeczy o aluminium. Chętnie dowiedziałbym się od osób bardziej kompetentnych który z tych materiałów byłby bardziej odpowiedni, jakie są wady / zalety oraz wszelkie inne uwagi. pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 24.02.2018 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 My szukając blachodachówki stawialiśmy na jak najlepszy ocynk- to zapewniła Bratex Scandinavia. Chyba robią też po prostu arkusze blachy, bo mamy od nich wszystkie obróbki blacharskie(łącznie z kominem) i wyglądają bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 24.02.2018 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Dzień dobry, Planuję wykonać dach i część elewacji w stylu domu: http://www.projektyzwizja.pl/projekty-domow/nowoczesny-1,rzuty Do tej pory obstawiałem blachę cynk-tytan, ale słyszałem też dobre rzeczy o aluminium. Chętnie dowiedziałbym się od osób bardziej kompetentnych który z tych materiałów byłby bardziej odpowiedni, jakie są wady / zalety oraz wszelkie inne uwagi. pozdrawiam, Michał Mieszkalem kiedys w domu ktory caly byl pokryty blacha aluminiowa- dach wielospadowy i kompletna elewacja. Jedyna wada jaka pamietam to strzelanie pokrycia od temperatury. W srodku nie bylo slychac ale na zewnatrz albo jak okno bylo otwarte w lecie albo slonce przyswiecilo w zimie to bylo slychac jak sie potrafi prezyc ale to byly tez duze powierzchnie i o nietypowym ksztalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.03.2018 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Doskonale sprawdzą się produkty firmy Prefa. Kompletne systemowe rozwiązania. Możliwe też rynny i rury spustowe kwadratowe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikilam 11.03.2018 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts