tcymerman 25.02.2018 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Hej, ostatnio chciałem powiesić galerię zdjęć na swojej dużej ścianie, wszystko pięknie odrysowałem, w momencie wiercenia dziur pod kołki rozporowe - ramy są ciężkie i duże, musiałem popełnić jakiś błąd i jedna dziura jest o około 0,5 - 0,7 cm niżej niż pozostałe. Czy macie może pomysł jak podnieść zawieszony na takim wkręcie obrazek? Co ważne, od miejsca gdzie zaczyna się ściana do miejsca zawieszenia obrazu jest odległość około 2,5 cm. Wygląda to mniej więcej tak jak na rysunku w załączniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 25.02.2018 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Czy to zdjęcie jest aby na pewno poprawnie wstawione tzn. chyba powinno być obrócone w lewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.02.2018 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 http://technicqll.pl/images/E-051-Kit-epoksydowy-uniwersalny.pnglub coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 26.02.2018 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 O 0,5 czy 0,7cm to można pomóc młotkiem od dołu/góry. Tylko zdejmij najpierw obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts