coachu13 26.02.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Hej, Jak macie wykończone płytami schody strychowe ?Według mnie trzeba by zachować dylatację pomiędzy obudową schodów, a płytą ok. 2mm. Wiadomo, że te schody przy obciążeniu mogą pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 03.03.2018 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Zero podpowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 03.03.2018 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Ja wykończyłem akrylem i pomalowałem - nic nie pęka. Gdzieś czytałem, że są też systemowe rozwiązania (np Fakro) z listwami wykańczającymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 05.03.2018 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Dzięki Przemo.Ale dojechałeś płytą do samego obramowania ?Łączyłeś też płytę g-k z obramowaniem np jakimiś profilami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 05.03.2018 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 (edytowane) Dojechałem ok 3mm od ramy schodów, płyt g-k nie łączyłem wkrętami z ramą, bo ok 5cm od ramy mam drewniany "wymian" trzymający ramę schodów w belkach stropowych, do którego dokręciłem płyty. Wyszło tak, jak bym mocował do ramy. Edytowane 5 Marca 2018 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts