dduban 26.02.2018 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Witam Wybudowałem dom metodą kanadyjską 35m2, 5 metrów wysoki. Stoi na słupkach betonowych.Na działce rolnej którą dzierżawię. Ocieplony, drzwi i okna zgłosiłem go do starostwa jako budynek gospodarczy. Niestety jestesmy zmuszeni w nim zamieszkać. Z czasem oczywiście przerobię wszystko na budynek mieszkalny. Pytanie- co mi grozi? Moze nic mi nie grozi? Jak to ogolnie wygląda bo ciezko uzyskac jednoznaczną odpowiedz w google. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.02.2018 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Wstaw do kąta jakieś grabie i szpadel i... chyba możesz spać spokojnie. Masz działkę... KOGO chcesz pytać, czy wolno Tobie na Twojej działce np. spać w krzakach?Masz taki kaprys - to tak robisz.Co z tego, ze lubisz sobie pospać we własnej budzie na grabie i szpadel?Taka niegroźna dewiacja...Nie zaśniesz jak na grabie nie popatrzysz... A grabie masz w tej budzie! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dduban 26.02.2018 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 I pięknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.02.2018 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 I - coś jeszcze... Ty tam przecież nie mieszkasz. Kto by chciał! Ty tam bywasz. Grabi pilnujesz... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts