mchrol 27.02.2018 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Do szanownych forumowiczow . Od dluzszego czasu zastanawiam sie, w jaki sposob podejsc z tarasem z kostki brukowej, podjazdu z kostki czy podejscia do budynku , rowniez z kostki do plyty fundamentowej? Scisle chodzi o styropian 20cm , ktory wystaje za obrys plyty i zaczyna sie na tym samym poziomie. Nie chce go podcinac, by nie tworzyc mostkow cieplnych. Licze, ze z ociepleniem pojedziemy po calosci, styropian do styropianu, tylko wtedy nie bedzie zadnego cokolu.O ile do fundamentu ponizej ZERO budynku mozna fajnie dosc z podjazdem czy taraasem , nie mam pojecia w jaki sposob zrobic przy ocieplanej plycie fundamentowej. P.S - zdjecie chyba sie nie zaladuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof_J 27.02.2018 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Spróbuj załadować to zdjęcie bo z opisu ciężko (przynajmniej mi) coś doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 27.02.2018 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Użyj może innego serwisu tylko do wrzucenia zdjęć, np. pokazywarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajnel 27.02.2018 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Do szanownych forumowiczow . Od dluzszego czasu zastanawiam sie, w jaki sposob podejsc z tarasem z kostki brukowej, podjazdu z kostki czy podejscia do budynku , rowniez z kostki do plyty fundamentowej? Scisle chodzi o styropian 20cm , ktory wystaje za obrys plyty i zaczyna sie na tym samym poziomie. Nie chce go podcinac, by nie tworzyc mostkow cieplnych. Licze, ze z ociepleniem pojedziemy po calosci, styropian do styropianu, tylko wtedy nie bedzie zadnego cokolu.O ile do fundamentu ponizej ZERO budynku mozna fajnie dosc z podjazdem czy taraasem , nie mam pojecia w jaki sposob zrobic przy ocieplanej plycie fundamentowej. P.S - zdjecie chyba sie nie zaladuje Ja mam zrobione kostką i tarasem do samego styropianu. Na wejściu i oknach progi granitowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 27.02.2018 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Ja mam zrobione kostką i tarasem do samego styropianu. Na wejściu i oknach progi granitowe... mozesz dać zdjęcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajnel 28.02.2018 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Ja mam burty płyty szerokości 18 lub 20cm a ocieplenie domu 25cm... Taras i drzwi jest wyżej niż cokół. Edytowane 28 Lutego 2018 przez hajnel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 28.02.2018 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ja mam burty płyty szerokości 18 lub 20cm a ocieplenie domu 25cm... Taras i drzwi jest wyżej niż cokół. A te płyty marmurowe masz na styro czy nie masz tam nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajnel 28.02.2018 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 w oknach i progach jest xps kołkowany do płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mchrol 01.03.2018 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Dopiero teraz mogłem zdjęcie dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mchrol 01.03.2018 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 A powiedz prosze jak podjazd do Garazu ? W końcu auto troche waży i szkoda by było jeździć po styropianie. Są jakieś progi moze do kupienia ? Masz zdjęcie samego garażu i połączenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajnel 02.03.2018 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Płytka niestety pęka. Od roku jeżdżę po gołym styropianie i z nim za bardzo nic się nie dzieje.Muszę pokombinować z jakimś progiem na wjeździe albo po prostu dojadę kostką do samej płyty. Zdjęcie wrzucę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts