kamkar 3487 27.02.2018 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Witam to ja pójdę za cisem i zadam takie pytanko. Bardzo potrzebuję pomocy otóż: Od kilku dni na komputerze na piecu pokazuje mi się ostrzeżenie ''regulator pokojowy - brak komunikacji'',temperatura na regulatorze w domu jest ustawiona na 24*C ,a dochodzi tylko do 22*C i już wyżej nie!!! Jestem kobietą więc nie bardzo się orientuje ale przez kilka godzin nie było prądu w domu i od tamtego czasu tak się dzieje wcześniej działał dobrze,będę wdzięczna za każdą podpowiedz. Jest to piec SAS 14 ST-550zPID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pello 03.03.2018 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 " jestem kobietą więc nie bardzo się orientuje" Przepraszam, ale mimo wszystko mamy już XXI wiek. Trochę więcej wiary w siebie, proszę. Proszę zadzwonić do SAS-a. Mają wsparcie techniczne - na ich stronie podany jest numer. Nie wiem co to za sterownik pokojowy i jak jest podłączony do kotła. Myślę, że najszybciej oni pomogą. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts