qbap 28.02.2018 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sytuacja wygląda tak, mam położone w korytarzu kafle na cienkiej wylewce bez żadnej izolacji od gruntu. Będe na to kładł panele ale mogę się podnieść o dosłownie 1cm więc przy okazji szukam najleprzego izolatora który przy grubości 1cm da jakiś tam efekt.Myslałem nad twardym styropianem albo płytą osb ewentualnie proszę polećcie coś.Na to pójdzie podkład z pianki metalizowanej 3mm (takie coś jak ekran za grzejnikowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 28.02.2018 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sytuacja wygląda tak, mam położone w korytarzu kafle na cienkiej wylewce bez żadnej izolacji od gruntu. Będe na to kładł panele ale mogę się podnieść o dosłownie 1cm więc przy okazji szukam najleprzego izolatora który przy grubości 1cm da jakiś tam efekt. Myslałem nad twardym styropianem albo płytą osb ewentualnie proszę polećcie coś. Na to pójdzie podkład z pianki metalizowanej 3mm (takie coś jak ekran za grzejnikowy ) A nie mozesz skuć tych kafli i cienkiej wylewki? 1cm to straszna bida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glacowy 05.03.2018 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Poczytaj o aerożelu. Gdzies w sieci znalazlem. Podobno 1cm odpowiada 40 welny/styropianu. Tyle ze cena z kosmosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 06.03.2018 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Poczytaj o aerożelu. Gdzies w sieci znalazlem. Podobno 1cm odpowiada 40 welny/styropianu. Tyle ze cena z kosmosu... Chyba jednak 4cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts