staraaa 28.02.2018 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Ostatnio zdecydowałam się a płyty z betonu architektonicznego, które będą zdobić mój przedpokój. Znajomy, który je posiada doradził mi bym zapoznała się z montażem takich płyt. Trafiłam na stronę , która idealnie pokazuje jak taki montaż wygląda. Czy ktoś z Was montował takie płyty i ma doświadczenie w tym temacie? Od moderatora: Użytkownik "Staraaa" wpadł na forum 10 dni po napisaniu posta, bo przypomniał sobie o brakującym linku Edytowane 8 Marca 2018 przez finlandia link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.03.2018 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Czekam aż zrobisz to co zwykle, czyli po kilku dniach zedytujesz swój post i wrzucisz do niego linka. Tygodniowo kasuję po kilkanaście takich wrzutek. A może przeczytasz moją odpowiedź i dasz sobie spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts