Wigii 28.02.2018 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Witam, chodzi o budowe "mostku" przez rzeczke, profile stalowe od brzegu do brzegu, na to legary i deski. Odległośc od brzegu do brzegu to około 6m, jakiej wielkości musiałby być profil żeby konstrukcja wytrzymała? Pozdrawiam Edytowane 28 Lutego 2018 przez Wigii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 28.02.2018 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 po tej kładce mają jeździć samochody,rowery czy czołgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wigii 01.03.2018 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Czołgów nie przewiduje, tylko ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 03.03.2018 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Wymyśl jakąś kratownicę z rur prostokątnych do boku jakiś kątownik i powinno wystarczyć . Do kompletu kapoki i śmiało można użytkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 03.03.2018 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Czołgów nie przewiduje, tylko ludzie hej Janusz budownictwa, zaplac komus kto sie na tym zna to pewnie zwroci ci sie w kosztach materialu. Ale skoro pytasz jak Janusz to odpowiedz jest prosta- zastosuj taki profil ktory ci sie podba i na ktory cie stac. Ja bym pewnie wzia taki ktory spelni moje oczkiwania co do sztywnosci i wytrzymaosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 03.03.2018 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 hej Janusz budownictwa, zaplac komus kto sie na tym zna to pewnie zwroci ci sie w kosztach materialu. Ale skoro pytasz jak Janusz to odpowiedz jest prosta- zastosuj taki profil ktory ci sie podba i na ktory cie stac. Ja bym pewnie wzia taki ktory spelni moje oczkiwania co do sztywnosci i wytrzymaosci. Szkoda ze tu nie ma lajków Co do pytania i pytającego prawdziwy Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wigii 04.03.2018 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 No wybaczcie ale jeżeli chcecie wzywać projektanta do małego mostku to nie będę tego komentował, liczyłem na to że ktoś się wypowie co ma podobny mostek a nie ludzie którzy nic nie wnoszą do tematu. To nie jest konstrukcja kosmiczna tylko zwykły mostek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts