CityMatic 28.02.2018 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Witam serdecznie Skorzystam z okazji i możliwości zamieszczenia ogłoszenia. Nie umieściłem jej na żadnym portalu aukcyjnym , może komuś się przyda fajne elektronarzędzie do domu. Mam do zaoferowania w rozsądnej cenie praktycznie nieużywaną wkrętarkę - służyła tylko raz do założenia elektrycznego pastucha na peryferiach kraju. Tak więc praktycznie nowa wkrętarka z doskonałymi akumulatorami, z b.szybką ładowarką całość w oryginalnym opakowaniu. Sprzedam za kwotę 450 zł (przesyłka gratis) Stan widoczny na zdjęciach - ja sam aktywnie działam na forum i działać nie przestanę kontakt ze mną jest zawsze. Polecam bo warto za oryginalnego "Japończyka" (jest to produkt z polskiej dystrybucji nie market-owy) - napisałem to bo dla niektórych jest to ważne. Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę o kontakt w poście na priv czy maila . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 17.03.2018 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) Sprzedaż nadal aktualna Dodatkowo w cenie dokładam końcówkę firmową do Bitów....bardzo praktyczna i fajna rzecz. Polecam Edytowane 17 Marca 2018 przez CityMatic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts