chrul 25.09.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Podpowiedzcie gdzie we Wrocławiu kupię Geberita w dobrej cenie i jakie upusty są do uzyskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 25.09.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Ale nadałeś mylący temat postu... myślałam, że masz jakiś fajny namiar może. Ale ja dołączę się do pytania.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 26.09.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Myślę że najkorzystniej jest znaleźć w miarę uczciwego wykonawcę i u niego zamówić usługę z materiałem najlepiej na całość w ten sposób oszczędza się czas i pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrul 30.09.2004 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 to są i uczciwi .......??!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 30.09.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Jest jeden uczciwy od alarmów ZBYCH to i może gdzieś jest uczciwy hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.09.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Myślę że najkorzystniej jest znaleźć w miarę uczciwego wykonawcę i u niego zamówić usługę z materiałem najlepiej na całość w ten sposób oszczędza się czas i pieniądze najzabawniejsze jest to w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 01.10.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Wowka napisał: najzabawniejsze jest to w miarę Wowka , a czy Ty jesteś przynajmniej w miarę uczciwy, bo ja nawet za siebie nie ręczę że nie zdażył mi się jakiś choćby malutki przekręt a co mówiąc za kogoś. Taka to już ludzka natura i jak to mówi mój dyrektor: "nie ma ludzi doskonałych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts