Aannaa 09.03.2018 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 i jeszcze dodam, że podłoga w mojej kuchni jest beżowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viann 13.03.2018 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Wiadomo, że biała kuchnia jest teraz bardzo modna, tak jak kilka lat temu było modne wenge, a teraz wszyscy chcą to wenge zamieniać na biel, ale takie połączenie dwóch kolorów to dobra decyzja i moim zdaniem ciekawsza niż opcja full white. Całe białe kuchnie też niedługo się znudzą, już teraz można zaobserwować, że biel i szarość zaczyna się powoli przejadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anama 14.03.2018 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Jest to możliwe i do wykonania, ale trzeba się liczyć po pierwsze z masą pracy przy malowaniu kolejnych warstw, a co z tego wynika, z kosztami dobrej farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aannaa 14.03.2018 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Wiadomo, że biała kuchnia jest teraz bardzo modna, tak jak kilka lat temu było modne wenge, a teraz wszyscy chcą to wenge zamieniać na biel, ale takie połączenie dwóch kolorów to dobra decyzja i moim zdaniem ciekawsza niż opcja full white. Całe białe kuchnie też niedługo się znudzą, już teraz można zaobserwować, że biel i szarość zaczyna się powoli przejadać... Dzięki, dokładnie byłoby to coś innego niż wszędzie ta biel....mi już po prostu opatrzyły się ciemne wnętrza, a biel od dłuższego czasu "chodzi po głowie" ...czas pokaże co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aannaa 14.03.2018 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Jest to możliwe i do wykonania, ale trzeba się liczyć po pierwsze z masą pracy przy malowaniu kolejnych warstw, a co z tego wynika, z kosztami dobrej farby. Hmmm...tyle, że malować tego chyba nie bardzo, bo drewniane nie są drzwi, gdyby były, to już dawno byśmy przemalowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika998 27.03.2018 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Może wystarczyłoby je przejechać trochę papierem ściernym i na to farba? Kredowe ponoć fajnie się trzymają mebli. Jeszcze ich nie sprawdzałam, ale na kilku grupach fejsbukowych o odnawianiu antyków babeczki się o nich często rozpisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aannaa 28.03.2018 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Może wystarczyłoby je przejechać trochę papierem ściernym i na to farba? Kredowe ponoć fajnie się trzymają mebli. Jeszcze ich nie sprawdzałam, ale na kilku grupach fejsbukowych o odnawianiu antyków babeczki się o nich często rozpisują. Być może...już o tym czytałam, tylko obawiam się, że będzie schodzić i się łuszczyć...i wtedy to już słabo. Póki co postanowione, że dorabiamy białe fronty i nowy blat....bo koszt nawet tylko tego jest wysoki, a jednak kuchnie od nowa to jeszcze raz albo 1 1/2 tyle niestety:bash: . Pierwszy stolarz wyliczył duuuużo, drugi niestety podobnie, ale że to znajomy to robociznę weźmie po kosztach, więc stelaże będę brązowe, cokół też i góra coś a'la podwieszany sufit zostanie w brązie a reszta biała. Na pewno nada kuchni nowego charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 02.04.2018 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Wymiana tylko drzwiczek jest fajnym pomysłem na odświeżenie kuchni. Mniej pracy, mniej czasu, mniejsze koszty, a jeśli korpusy nie wymagają jeszcze wymiany, to można ją odłożyć na co najmniej kilka lat, ale cieszyć się „nową kuchnią” już teraz. Dobór blatu i AGD zależy od pozostałych elementów wyposażenia (podłoga, ekran, kolor ścian…) i tego jaki efekt chcemy osiągnąć. Jasny blat powiększy wnętrze i doda mu więcej światła, podobnie kolorystyka urządzeń. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol112 04.09.2018 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Ja akurat na biały bym nie zmieniał. Jednak ciemny brąz dodaje dużo więcej klasy i stylu. Przynajmniej moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts