MILKA27 09.11.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Ja mam widok na ogródki działkowe ach...zapomniałam o stacji ORLEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 10.11.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Na szczeście tory mam zasłoniete i prawie ich nie widze za to słysze. A samolociki??? Kiedyś to były samolociki ale teraz kiedy coś tam pozmieniali na pasach na Okęciu to wole Ursus od Ursynowa tam to dopiero lataja . A wracajac do widoku i samolocików, to do helikopterów zdazylem sie już przyzwyczaić. Nuda i brak akcji, widze jeden codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILKA27 10.11.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ha, ha...samoloty już mi nie przeszkadzajš. Przyzwyczaiłam się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 09.01.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 No nareszcie znalazłem forumowiczów z Ursusa. Właśnie niedawno się wprowadziłem na Gołąbkach.A domek pawelko to nawet często widuję.Ciekawe czy to jeszcze przeczytacie bo ostatni post był ponad rok temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 18.01.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kiedyś szukałam działki na Gołąbkach, ale ceny mnie osłabiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 19.01.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 To fakt ceny są astronomiczne. Ciekawe ile teraz kosztuje tutaj metr działki. Gdybym miał działkę kupić to nie było by mnie stać kupić na Gołąbkach. Pewnie wybrał bym wtedy coś w Kwirynowie. Ale, że działka już był to trzeba to było wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.04.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Michał B,Przed laty na działkę za Pruszków jeździłem przez Gołąbki i Ursus do Alej Jerozolimskich. Tera z Ursusem łączy nas tylko Urząd Skarbowy, mieszkam na Jelonkach.Chwilowo mam WZ i odlesioną budowę, czeka mnie odrolnienie, adaptacja projektu (projekt dotarł pocztą przedwczoraj) w weekend spotkanie z architektem i pchamy sprawy dalej... Pozdrawiamhttp://www.japanforum.org/stronapolska/info/info2005/wielkanoc/koszyk01.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendi 22.08.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 ja też trochę mieszkam w Ursusie, i mam 600 m zielska w Gołąbkach. Coś chciałbym tam postawić .... dom. Ciekawe ja nasza gmina będzie działać. Czy uda im się doprowadzić mnie do ruiny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 22.08.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 bendiCzy te 600 metrów zielska to może zanabyłeś niedawno? Bo jakoś niedawno było ogłoszenie na działce. Jak dzwoniłem to było coś 598m2. Ale strasznie szybko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendi 23.08.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Czy te 600 metrów zielska to może zanabyłeś niedawno? Bo jakoś niedawno było ogłoszenie na działce. Jak dzwoniłem to było coś 598m2. Ale strasznie szybko poszło. (dokładnie to jest 591m2), bardzo niedawno (w sierpniu), te 598m2 prawdopodobnie dotyczy działek koło cmentarza (przy ul. Bony), mieli tam kilka ciekawe z ile poszły. Ja nie kupowałem przez agencję, a działka chyba nie była nigdzie zgłoszona. Facet wbił szyld za płotem, codziennie tamtędy przejeżdżam więc ciężko było nie zobaczyć. A że szukałem czegoś w tym rejonie to dalej poszło samo. PS. kurczaki, nigdy nic nie budowałem na serio pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 23.08.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 bendiWłaśnie tę działkę miałem na myśli - to zdaje się ulica Krzywoustego. Zastanawiałem się nad tą działką jako inwestycją ale ciężko teraz z kasą po budowie (i tak mam już duży kredyt).Ja mieszkam na Koronacyjnej (równoległa). Nie chcialbym cię martwić, ale ja na pozwolenie to czekałem dokładnie pół roku. Ty może będziesz miał łatwiej. Ja załatwiałem od stycznia 2004 (zmieniło się prawo budowlane) i urzędnicy nie wiedzieli wtedy co i jak. Teraz już pewnie pójdzie sprawniej. A sama działeczka niczego sobie, nieby nieduża ale za to prawie kwadrat zdaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts