emil999 04.03.2018 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 (edytowane) Proszę o poradę w takim zakresie: mam podłogę z płyt OSB 22 mm na drewnianych legarach. Za chwilę będę kładł płytki na to. Płyty OSB na łączeniach trochę pracują, wiadomo. Jak można je miejscowo usztywnić? nie chciałbym stosować wylewki Pod płytki wiadomo grunt cn94, folia w płynie i siatka, klej elastyczny ale zanim to zrobię chcę płyty trochę wzmocnić na łączeniach. Może ktoś coś doradzić? edit: płyty trochę pracują, dajmy spokój z łączeniami. Po prostu lekko się uginają w niektórych miejscach bardziej innych mniej a w pozostałych w ogóle. Dziękuję z góry za pomoc. Edytowane 4 Marca 2018 przez emil999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 04.03.2018 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Łączenia muszą wypadać na belkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil999 04.03.2018 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Łączenia muszą wypadać na belkach. Tak, zgadza się ale mam wrażenie że potrzeba w tych miejscach trochę wzmocnić stabilność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 04.03.2018 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 może masz nie równe legary ! wypoziomuj i dokręć więcej wkrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil999 04.03.2018 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 może masz nie równe legary ! wypoziomuj i dokręć więcej wkrętów. Według poziomicy jest równo. Więcej kołków, owszem to dobra rada dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts