fihalhohi 04.03.2018 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Swojego czasu głośno było o cieknących rekuperatorch Brink, ciekaw jestem czy obecnie sprzedawane jednostki nadal się z tym borykają. Na oficjalnej stronie producenta jest informacja że problem był z niewłaściwymi syfonami.Jestem o krok od zamówienia rekuperatora a faworytem jest Brink potrzebuje tylko potwierdzenia że problem już nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żywi 04.03.2018 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Swojego czasu głośno było o cieknących rekuperatorch Brink, ciekaw jestem czy obecnie sprzedawane jednostki nadal się z tym borykają. Na oficjalnej stronie producenta jest informacja że problem był z niewłaściwymi syfonami. Jestem o krok od zamówienia rekuperatora a faworytem jest Brink potrzebuje tylko potwierdzenia że problem już nie występuje. Cześć mam ten model z tą usterką. Gdzie jest ta informacja o niewłaściwych syfonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fihalhohi 05.03.2018 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Na swojej stronie piszą o problemach z kondensatem i syfonach (na dole strony) http://www.brink.info.pl/aktualnosci/kondensacja-pary-wodnej-procesie-rekuperacji/ Na forum był obszerny wątek o cieknących brinkach dotyczyło to chyba wszystkich modeli -stąd moje obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fihalhohi 05.03.2018 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Te artykuły na stronie producenta o odprowadzeniu kondensatu i prawidłowym montażu powstały moim zdaniem jako odpowiedź na informacje na forach że jest problem z cieknącymi rekuperatorami Brink. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts