Karmazyn88 04.03.2018 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Witam, W tym roku chce zrobić gruntowny remont mieszkania usytuowane na ostatnim piętrze czteropiętrowego bloku. Mieszkanie jest komunalne należące do wspólnoty mieszkaniowej. Funkcję grzewczą w mieszkaniu pełni piec kaflowy. piec chce zlikwidować i przejść na ogrzewanie elektryczne. Dość mam już tego smrodu, okopconych ścian itp. Złożyłem wniosek do Tauronu o zmiane przyłącza jednofazowego na trójfazowe. Dostałem już warunki przyłączeniowe(13 KW) i od przyszłego tygodnia elektryk będzie dzielnie walczył z instalacją. Początkowo chciałem zakupić dwa piece akumulacyjne po jednym do pokoju i kuchni, ale ostatnio ktoś wspomniał o alternatywie w postaci mat grzewczych. Doradźcie mi proszę, który system ogrzewanie będzie lepszym rozwiązaniem . Kuchnia 8m/2, pokój 22 m/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts