djbzyk 20.11.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 20.11.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Jak? Myrek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djbzyk 20.11.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 o co ci chodzi?? chcesz sie umowic na randke czy jak?? ja nie gustuje w chlopcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.11.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Marcinowi chodzi o to ze farba moze byc silikonowa a nie sylikonowa nie isntnieje zwiazek chemiczny zwany sylikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djbzyk 21.11.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 to mogl odrazu wprost napisac mi ze zle to pisze i po klopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 21.11.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 to mogl odrazu w prost napisac mi ze zle to pisze i po klopocie No mógł. Ale z drugiej strony aż się dziwie, ze nie skomentował Ci tych oddychajacych dziurek w tynku. Coulignon nie wyspales się, ze nie zauwazyles? Marku te dziurki to dość powazna wada materiału świadcząca o problemach z dostawcą odpowiedniej jakości komponentów do produkcji. To wada produktu lub niewłaściwą jego aplikacja powoduje powstawanie tych dziurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.11.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 koncentrowałem się na sylykonie. Sił zabrakło na resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djbzyk 22.11.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 No mógł. Ale z drugiej strony aż się dziwie, ze nie skomentował Ci tych oddychajacych dziurek w tynku. Coulignon nie wyspales się, ze nie zauwazyles? Marku te dziurki to dość powazna wada materiału świadcząca o problemach z dostawcą odpowiedniej jakości komponentów do produkcji. To wada produktu lub niewłaściwą jego aplikacja powoduje powstawanie tych dziurek. jak bede na szkoleniu z firmy z ktorej odbieramy materialy to chetnie zapytam o te wady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.11.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 jak bede na szkoleniu z firmy z ktorej odbieramy materialy to chetnie zapytam o te wady A co Ci mają powiedzieć? że do krzywej przesiewu kruszyw się nie przyłożyli i wychodzi kupa? Jest wada wynikająca ze złej receptury tynku. Jeśli robisz na takim właśnie "dziurkaczu" to zmień dostawcę. Zanim Twoi klienci zmienią Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 22.11.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 c: eee tam nie przyłożyli się - kupili pewnie to co było tańsze i tyle... albo jakaś sierota czegoś nie dodała potem żeby te kruszywa równo się nie rozwarstwiały i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 22.11.2014 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 jak bede na szkoleniu z firmy z ktorej odbieramy materialy to chetnie zapytam o te wady Zdradz sekret co to za tajemniczy producent. Jak Ty pracujesz na rusztowaniu z chlopakami, to na szkoleniu raczej za duzo sie nie dowiesz... takie szkolenie robi sie, zeby bylo milo, zeby byl browarek/wodeczka i zeby sie dobrze kojarzylo. Caparol ma dosc ok program szkolen, szkolenie dla wykonawcow jest PLATNE (ale nieduzo - tam chyba 150zl/os - po to zeby nie przyjezdzaly dzikie tlumy napic sie) 3 dniowe, wyjazdowe. No i to takie szkolenie szkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 23.11.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 koncentrowałem się na sylykonie. Sił zabrakło na resztę. poprawiasz mi humor o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts