LucaO 04.03.2018 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Witam , planuje zamontować nowe drzwi przejściowe z kuchni do pokoju w ścianie , niegdyś były tam drzwi 180 wysokie i 90 szerokie , na tą chwilę mam drzwi o wymiarach 203 cm wysokie na 85 szerokie Po zdemontowaniu ościeżnic starych drzwi nadproże nie trzyma się na żadnym ceowniku belce itd , mur grubości ok 25 cm i mam pytanie czy mogę spokojnie dokuć brakujące 25 cm wysokości do nowych drzwi ?Jest to ściana o wymiarach 3m szerokość 2,5 wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LucaO 04.03.2018 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Cegły w nadprożu ustawione podwójnie w pionie co daje 25 cm grubość przez całe wejście , budynek z 1970 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts