Alessandro 16.03.2020 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 (edytowane) Polecam kocioł dwupaliwowy Technix10 BIO , 8190 brutto https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/31246-pomoc-w-doborze-kot%C5%82a-na-pellet-dom-128m2/page/3/?tab=comments#comment-510465 Edytowane 16 Marca 2020 przez Alessandro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 17.03.2020 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 mati99 Zarejestrowany Mar 2020 Skąd Dobrzyca Kod pocztowy 63-330 Posty 1 Zastanawiam się nad kupnem piec... Spokojny12 Zarejestrowany Mar 2020 Skąd Dobrzyca Kod pocztowy 63-330 Posty 1 Ja mam.... jaja sobie robisz i sam sobie odpowiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Sza 01.05.2020 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 (edytowane) . Edytowane 3 Maja 2020 przez Piotr Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 02.05.2020 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 A w czym ci te spieki żużlowe przeszkadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 02.05.2020 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) Piotrze Sza to że teraz zostało Ci 6 stówek bo szukałeś tanio nie znaczy że to tanio będzie zawsze. Gwarancja szybko się kończy, miałeś człowieka który jest blisko, serwisuje, pewnie ma jakieś części zamienne na miejscu. Ten z południa może mieć tylko ładną stronkę i trochę niższą cenę i na tym koniec. Ten co jest blisko odbije sobie szybko na Tobie tą taniość.Postaw się w jego sytuacji? Sprzedajesz, montujesz, serwisujesz a ktoś Cię olewa bo znalazł trochę taniej ale jak coś się zesra zimą w piątkowy wieczór to idzie do Ciebie po pomoc? co byś zrobił wtedy? idź sobie tam gdzie było taniej bo mnie olałeś albo skroi Cię tak że Ci taniość bokiem wyjdzie. Tak to wygląda Piotrze, wiem jak to wygląda z doświadczenia, ludzie sami rozumu uczą.Ja wstydziłbym się osobiście po takim czymś po cokolwiek zwrócić się do takiego człowieka choć niektórzy wstydu chyba nie mają.Powodzenia życzę. Edytowane 2 Maja 2020 przez karoka65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Sza 02.05.2020 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) . Edytowane 3 Maja 2020 przez Piotr Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 02.05.2020 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Kup se słonecznikowy on jest tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 02.05.2020 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Piotrze Sza to że teraz zostało Ci 6 stówek bo szukałeś tanio nie znaczy że to tanio będzie zawsze. Gwarancja szybko się kończy, miałeś człowieka który jest blisko, serwisuje, pewnie ma jakieś części zamienne na miejscu. Ten z południa może mieć tylko ładną stronkę i trochę niższą cenę i na tym koniec. Ten co jest blisko odbije sobie szybko na Tobie tą taniość. Postaw się w jego sytuacji? Sprzedajesz, montujesz, serwisujesz a ktoś Cię olewa bo znalazł trochę taniej ale jak coś się zesra zimą w piątkowy wieczór to idzie do Ciebie po pomoc? co byś zrobił wtedy? idź sobie tam gdzie było taniej bo mnie olałeś albo skroi Cię tak że Ci taniość bokiem wyjdzie. Tak to wygląda Piotrze, wiem jak to wygląda z doświadczenia, ludzie sami rozumu uczą. Ja wstydziłbym się osobiście po takim czymś po cokolwiek zwrócić się do takiego człowieka choć niektórzy wstydu chyba nie mają. Powodzenia życzę. Dochód spada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts