coachu13 05.03.2018 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Hej, Jakie macie u siebie zamontowane skrzynki rozdzielcze pod routery, multiswitche, etc ?Jedną większą, a może osobne ?Jakieś przykłady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 05.03.2018 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Mam jedna skrzynkę na multiswitcha i router, razem, jedna wieksza w garderobie, obok alarmowa, żałuje, bo miałem do piwnicy to dać, byłoby lepsze chłodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugetsu 06.03.2018 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Zdecydowanie 1 większa skrzynka, najfajniej jak powiedziała osoba wyżej wsadzić do piwnicy jeżeli jest taka możliwość, w końcu będzie to ciągle pracować. Nie rozdrabiaj sie na moduły, ładuj wszystko w 1 i na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamas5 06.03.2018 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 A co myślicie o szafie RACK na poddaszu nieużytkowym i nie ocieplonym? Mam taką małą szafę, używaną ale w dobrym stanie, tylko nie mam miejsca na nią w zadnym pomieszczeniu i dlatego myślę o zamontowaniu jej na poddaszu i tam zrobić małe centrum multimedialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 06.03.2018 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 A co myślicie o szafie RACK na poddaszu nieużytkowym i nie ocieplonym? Mam taką małą szafę, używaną ale w dobrym stanie, tylko nie mam miejsca na nią w zadnym pomieszczeniu i dlatego myślę o zamontowaniu jej na poddaszu i tam zrobić małe centrum multimedialne. Wężyk tylko pod uwagę temperatury latem skoro jest nieocieplone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts