pawnook 07.03.2018 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Witam,Przygotowuję się do budowy domu i w związku z tym chciałbym uzupełnić swój warsztat (raczej taty:)) o narzędzia potrzebne do budowy domu. Chodzi o generalnie o wszystko co się przyda podczas budowy i w późniejszym życiu. Od elektronarzędzi - wkrętarka, wiertarka, piła kątowa, po narzędzia typowo budowlane - łopata, różnego rodzaje rajberki do szpachlowania, nakładania kleju itd itd. poziomica, miarki, noże, wkręty itd itd Czy ktoś z Was może polecić sklep w którym zakup większości w/w sprzętu uda się zrobić w dobrej cenie? Niby mogę kupić sprzęt w Castoramie czy Leroy, ale pewnie będzie tak, że to co zaoszczędzę na jednym produkcie stracę na drugim, a w miarę możliwości chciałbym zrobić jedne większe zakupy, a resztę ewentualnie dokupować w miarę potrzeb.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 07.03.2018 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 To nie wiem czy uda Ci się taki sklep znaleźć... Znajdziesz jedną rzecz tanio, to druga będzie kilkanaście % droższa niż na ceneo, itp. O dziwo warto szukać na allegro. Sprzedają tam sklepy internetowe nierzadko za tę samą lub nawet niższą cenę. Dodatkowo nie płacisz za przelewy online/kartą i zdarza się przesyłka za darmo czego kupując na stronie sklepu nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawnook 08.03.2018 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 dzięki. No tak to będę polował trochę na allegro, trochę na necie, tylko zamówienia pojedynczych sztuk tańszych narzędzi znowu przesyłka podbije cenę. Pytałem, bo myślałem, że być może istnieje jakiś sklep, który generalnie na wszystko ma dobre ceny, a samemu porównywać ceny dla kilkunastu rodzajów narzędzi jest ciężkie. tak jak np Oponeo na opony tak dobry sklep na budowlanke. dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts