vekh 07.03.2018 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Cześć. Niedawno kupiłem mieszkanie i przymierzam się do remontu mieszkania (budynek czterokondygnacyjny). Moje mieszkanie jest na ostatnim piętrze. Chciałbym skorzystać z możliwości wykorzystania zsypu na gruz. Nie jestem jednak pewien czy wymagane na to jest jakieś osobne pozwolenie. Moje obawy biorą się stąd, że rura zsypu będzie wisiała za oknami sąsiadów mieszkających niżej i nie mam pojęcia czy ktoś może się do tego przyczepić. Wiecie może coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.03.2018 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Kto się może przyczepić? Ci którym to w oknie chcesz zawiesić . Czemu nie pytasz sąsiadów tylko tu forum? Ja nie rozumiem takiego podejścia, masz ich zdanie w dupie ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vekh 10.03.2018 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Forum jest od tego żeby pytać, więc nie rozumiem twojej piany... Nie wiem też dlaczego uważasz że mam zdanie sąsiadów w dupie.Pierwszy raz takie manewry robię, więc zbieram informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts