Izeve 07.03.2018 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Wymieniam okna w mieszkaniu w bloku i szukam czegos sredniej klasy co zapewni przyzwoita szczelnosc i zabezpieczenie przed halasem z ulicy. Dostalam takie wyceny z lokalnych firm: Okna Petecki Impressive Class 73 na profilu AD firmy Brugmann. 3 szyby, 2 uszczelki, ciepla ramka, szklenie 4/16/4/16/4 - cena brutto z montazem 5550 zl Okna Vidok Perfektline 70mm na profilu Veka, 3 szyby szklenie 4SI3/14T/4/14T/4SI3 ciepla ramka nie sprecyzona ale podobno jest - cena brutto z montazem 6076 zl Oraz okna na szerszym profilu: Okna Petecki na profilu BE 82 MD Brugmann. 3 szyby, 3 uszczelki, ciepla ramka, szklenie 4/18/4/18/4 - cena brutto z montazem 6350 zl Obecne stare drewniane okna sa 3 szybowe, wiec dlatego chcialabym 3 szyby. Opinie? Nie potrzebny mi mercedes, szukam solidnej toyoty. Z gory dziekuje i przyznaje sie od razu ze na temat okien bardzo malo wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 07.03.2018 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Jakiś wysyp nieudolnych reklam peteckiego ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izeve 07.03.2018 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Obiecuje z reka na sercu ze to nie reklama Jestem nowa na forum - kazdy kiedys nowy byl, nie? Akurat sklaniam sie do oferty numer 2, bo brat mial z firma montazowa do czynienia i byl zadowolony (tyle ze u niego zakladali brame garazowa). Ale zainteresowana jestem nadal opiniami na temat Vidok i Petecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.03.2018 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 .. Obecne stare drewniane okna sa 3 szybowe, wiec dlatego chcialabym 3 szyby. . Obecne (stare ) pakietytrzyszybowe nijak mają się do dzisiejszych. Potencjalnie ich przenikalność jest na poziomie Ug1,7-2,3 a dzisiejsze dwuszybowe to 1,1. Także z zapasem.. ale dla siebie faktycznie wybrałbym 3 szybowe (taki znak czasów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izeve 08.03.2018 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Obecne (stare ) pakietytrzyszybowe nijak mają się do dzisiejszych. Potencjalnie ich przenikalność jest na poziomie Ug1,7-2,3 a dzisiejsze dwuszybowe to 1,1. Także z zapasem.. ale dla siebie faktycznie wybrałbym 3 szybowe (taki znak czasów) Dzieki, finlandia. Jestem na Podkarpaciu i tu firma Vidok ma dobre opinie miejscowe. O Peteckim nie slyszalam. Probuje jakies opinie w internecie znalezc ale malo jest jakichkolwiek, a jesli juz to sprzed wielu lat. Coraz bardziej sklaniam sie na propozycje druga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.03.2018 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Hmm.. a skąd mi przyszło do głowy że jesteś z Elbląga.. hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts