LaMary 07.03.2018 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Proszę o pomoc w dopasowaniu, które firmy mają odcienie bieli zbliżone najbardziej do VB. Zakupiłam do 3 łazienek miski VB Subway 2.0 i mam teraz problem z doborem umywalek z szafkami.Ktoś dopasowywał dwóch różnych producentów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 08.03.2018 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 VB ma dużo fajnych umywalek i wtedy dobór koloru nie stanowi problemu, kup umywalki a szafki nie zrobi stolarz kolor dobierze sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LaMary 08.03.2018 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Niestety ta opcja ze stolarzem jest bardzo prawdopodobna chociaż zależało mi na czasie. Z drugiej strony szafka VB wymiary 1287 x 420 x 449 mm kosztuje ok 4800 zł SAMA SZAFKA!!! Tyle to ja płacę za dwie szafy do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 08.03.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 ja własnie tak robię też wybrałem VB a stolarz zrobi resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 08.03.2018 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Niestety ta opcja ze stolarzem jest bardzo prawdopodobna chociaż zależało mi na czasie. Z drugiej strony szafka VB wymiary 1287 x 420 x 449 mm kosztuje ok 4800 zł SAMA SZAFKA!!! Tyle to ja płacę za dwie szafy do zabudowy niestety VB każe sobie za wszystko słono płacic a jakosciowo wcale nie jest lepsze od innych tanszych producentow. Mam jedna łazienke zrobioną na VB i drugi raz bym sie na tę firme na pewno nie zdecydował. Jakosciowo uważam ustepuje np Roca (w szczególności VB ma marnej jakosci armature). Mowie to po prawie 3 latach użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LaMary 08.03.2018 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 niestety VB każe sobie za wszystko słono płacic a jakosciowo wcale nie jest lepsze od innych tanszych producentow. Mam jedna łazienke zrobioną na VB i drugi raz bym sie na tę firme na pewno nie zdecydował. Jakosciowo uważam ustepuje np Roca (w szczególności VB ma marnej jakosci armature). Mowie to po prawie 3 latach użytkowania. Bardzo dziękuję za komentarz!! Zastanawiam się nad jedną małą umywalką z szafką z Roca i wahałam się jako to jakościowo. Więc jedna łazienka najmniejsza wybrana Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts