piotrekgg 08.03.2018 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Drodzy, W nowo kupionym mieszkaniu mam niedziałające wentylatory w kuchni i łazience. Dzisiaj chciałem je zdemontować i okazało się, że jest to dla mnie nietypowa konstrukcja. Cała sprawa rozbija się o to, że wentylatory nie wyciągają powietrza/wilgoci za swoje plecki, a do góry (wszystkie zdjęcia przekręcone są w lewo, elektryka i wylot znajduje się u góry, a nie po lewej stronie) Ponieważ nie działają one z jakiegoś powodu chciałbym wymienić je na nowe. Czy mozecie polecić sklep internetowy, stacjonarny (Warszawa) gdzie mógłbym kupić takie wentylatory? Dzięki za pomoc. Ponizej zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/236767-wentylator-%C5%82azienkowy-z-wyci%C4%85giem-do-g%C3%B3ry-gdzie-kupi%C4%87/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts