budowlany_laik 29.07.2021 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Odkopię trochę temat. Poradziliście sobie z grzybkami? U mnie też zaczęły się pojawiać. Polyversum WP już czeka w paczkomacie. Dałem też Yarę, bo może azotu za mało. W te upały było lane co 2 dni więc mogło wypłukać. U mnie siarczan miedzi zadziałał w 90%. No i oczywiście grzybki pojawiają się przy dużej ilości wody na trawniku (dużo podlewania, obfite deszcze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.weg 11.08.2021 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Ja jak za dużo podlewałem też miałem grzyby na trawniku (u mnie jeszcze dużo cienia). Ale grzybnia specjalnie kupiona z kurkami to za chiny ludowe nie chciała wyrosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialek_mlody 06.02.2022 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 U mnie podobnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts