chomik-słupsk 26.09.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Czy ktos buduje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomik-słupsk 27.09.2004 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 http://www.hgatelier.com.pl/h3/index.html[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomik-słupsk 27.09.2004 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Witam, moze ktos oceni ten projekt.Czy dach tego domku bedzie bardzo drogi??,i czy dzialka o wymiarach 24na 39niebedzie troszeczke za mala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomik-słupsk 28.09.2004 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Dziekuje za wyczerpujace informacje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziółko 28.09.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Zastanów się nad likwidacją drzwi pomiędzy wiatrołapem a holem. Wiatrołap o pow 1,9 m2 to jednak b. mało, a ponieważ wejście jest nieco cofnięte w stosunku do ściany frontowej, jak zrezygnujesz z drzwi nie będziesz miał wrażenia, że wiatr "wdmuchuje" śnieg do domu.Projekt podoba mi się.Nie wiem czego Ty szukałeś - jeśli projektu ciekawego tj.OK, jeśli projeku taniego - to muszę Cię zmartwić. Bryła nie jest prosta, a dach wielopołaciowy - to będzie trochę kosztowało. Pozdrawiamziółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surfi 28.09.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Hej chomik,z pozoru ciekawy projekt,ale...Jak prawie każdy parter-mało pom.gospodarczych.Garderobo-prasowalnia,pralnia,suszarnia to bardzo pożyteczne pom. w "normalnej" rodzinie.A tu poza wygodna łazienką nic nie ma.Salon jest mało ustawny,a dobre ustawienie powoduje że robi sie kiszka-powodem jest dojście do tarasu i usytuowanie kuchni.Fajne zadaszenie wejścia i tarasu,ale kosztowne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomik-słupsk 29.09.2004 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Kosztowny dach tzn. ile około?? chciałbym dachówkę średniej klasy.Mam przeznaczone 120k na stan surowy.czy wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surfi 29.09.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Nie wiem kto będzie stawiał,z czego mur itd itd Pytanie dobre dla cieśli,on zaśpiewa czy starczy. Wg mnie mur 2-warstwowy+tania ekipa+typowa stolarka PCV+dach.betonowa...musi starczyć ! ,takie zrób założenie Jeśli sam nie będziesz za dużo robił,to lepiej przez taniego wykonawcę generalnego z 7% VATem na materiało-robociznę i mocno negocjowane ceny na KONKRETNY materiał - z zestawienia do umowy. Wiekszość po surowym otwartym dobiera oddzielne ekipy i negocjuje cenę na każdy etap-dobre,ale czasochłonne i nie zawsze tańsze. I wtedy masz juz VAT 22% na materiały,niestety.Inna sprawa,czy potrzebujesz te faktury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon-1983 13.10.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Sso z własną robocizną . Oprócz dachu kosztowało 100k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts