estepe 12.03.2018 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Witajcie.3 lata temu kupiliśmy mieszkanie na 1 piętrze w kamienicy.Zrobiliśmy gruntowny remont.Na podłogach były położone panele-podkład-płyta pilśniowa-deski.Zerwalismy wszystko do desek i położyłem płyty OSB 18 żeby wyrównać podłogę. Prawie w każdym pomieszczeniu była niecka na środku na ok 5cm.Na płyty OSB położyłem podkład twardy 5mm i panele 10mm.Niestety nie da się żyć.. wszystko słychać od sąsiadów pod nami. Mamy pod sobą dwa mieszkania i z jednego i drugiego słychać wszystko. Czy można to jakoś naprawić ?Zastosować izolację , jakaś technikę ? Jestem tak zdesperowany, że jestem w stanie zerwać całą podłogę do belek stropowychbyle by moje dziecko w końcu mogło spać spokojnie nie słysząc muzyki albo rozmów sąsiadów.Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts