sanderka77 13.03.2018 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 WitamCzy ktoś na forum orientuje się może czy są lodówki side by side , których drzwi otwierają się w osi? Niestety projektant ustawił mi lodówkę na projekcie w rogu kuchni (z lewej strony ściana) . Mam już porobione wszystkie podłącza i przerabianie teraz wszystko nie wchodzi w grę . Podobno pojawiły się na rynku takie lodówki, których drzwi otwierają sie na 90 stopni i można swobodnie wyjąć z nich półki. Proszę o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 13.03.2018 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Jeśli chodzi o przyłącze wody do kostkarki to nie jest Ci potrzebne. Na rynku są lodówki ze zbiornikiem na wodę do kostkarki. Gniazdko wystarczy przesunąć i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanderka77 13.03.2018 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Problem polega na tym,że za bardzo nie mam jej gdzie przenieść. Mam porobione odciągi, gniazda siłowe do płyty itp. Od ściany mam 11 cm wolnego miejsca. Muszę znaleść taką lodówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Markowicz 29.03.2018 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Liebherr i Miele (Liebherr robi chłodnictwo dla Miele) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endzi88 10.08.2018 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 No i znalazła się taka lodówka? Też szukam takiej bo nie chciałabym aby w zabudowie lodówka wystawala na szerokość drzwiczek tylko stała równo z meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 10.08.2018 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 LG ma takie rozwiązanie - Bezkolizyjnego otwierania drzwi http://agdlab.pl/i/a/p/36aaac35-173eb0dd-5/8Q2A9804.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts