Marcin_Sk 14.03.2018 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Witam, w tym roku zamierzam zacząć budować mój dom jednorodzinny, w związku z tym poszukuję jakieś rzetelnej firmy, która może wybudować mój dom do stanu surowego-zamkniętego, bądź nawet deweloperskiego z woj. śląskiego. Chciałbym wybudować dom energooszczędny (nie pasywny). Zastanawiam się na prefabrykatami z keramzytu, bloczkami keramzytowymi, bądź porotherm dryfix Wiem, że to pytanie przewija się przez forum, ale trudno jest jakoś podsumować te informacje i wybrać coś konkretnego. Jeśli macie sprawdzone firmy budowlane z tego województwa, lub jakiekolwiek sugestie, to piszcie proszę lub do mnie na e-mail: [email protected]. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T-omek 19.03.2018 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Marcin niestety ale na ten rok bardzo ciężko Ci będzie znaleźć dobrą ekipę. Porządna firma budowlana ma zaklepane budowy z rocznym wyprzedzeniem. Teraz jest boom na budowę domów jednorodzinnych, rosną ceny materiałów i usług. Jeżeli jeszcze inwestycja ma być na terenie woj. śląskiego to już w ogóle marne szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mallarz 07.08.2018 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Witam. Również szukam ekipy do budowy domu w woj. śląskim. Prawdopodobnie SSO. Jeśli można to również poproszę o namiary na sprawdzone ekipy: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hacek 28.08.2018 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Witam, Chętnie się podczepię pod posta także poszukuję ekipy do budowy domu w Zabrzu - Płyta + Beton Komórkowy jakby ktoś poratował jakimiś namiarami to chętnie przygarnę: [email protected] Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts