Kobietapracującażadn 14.03.2018 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Konsultowalam się z architektem i poszukuję konstruktora lub inżyniera który pracuje w kotlinie kłodzkiej i mógłby mi pomóc w moim bardzo drobnym projekcie. Chcę na działce postawić caloroczną altankę w systemie szkieletowym lub murowanym. Sęk w tym że ma się znaleźć na słupach...2.5metra nad ziemią.Potrzebuje kogoś kto jest na miejscu i podpowie jakie fundamenty będą odpowiednie w stos. do lokalizacji na której chcę wznieść altanę. Jeśli jest tu osoba z odpowiednimi uprawnieniami i jest w kotlinie to proszę dać znać. Nie interesuje mnie żadna umowa na lewo. Dziękuję za zainteresowanie i ew. odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.03.2018 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Żaden drobny projekt, proszę nie ściemniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts