zosiek 26.09.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 W ogródku, po pietruszce i selerze zostały mi zwiędnięte liście natki i dziury po warzywie Całe rządki dziur ............ myszy, nornice, licho wie co jeszcze........ Czy jest na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.09.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Ewakuacja warzyw, kot, chemii nie polecam bo to straszne trucizny, a wszelkie odstraszacze to rzecz względna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 27.09.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Mozna jeszcze zaminowac teren ale to ma wady: trzeba uwazac przy pieleniu , nocne wybuchy itd . A tak a propos moze ktoś dysponuje antykretowa, bo mnie nachodzi jeden. Chetnie odkupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśka 28.09.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 U mnie cos zezarlo buraczki, pietruszke i marchewke! Ale jakie wielkie zebicha mialo! To nornica? Kiedys widzialam nornice, i byla troche wieksza od myszy, to by dala rade tylu warzywom? Jak to przepedzic cholerstwo? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 30.09.2004 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ciężka rada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts