muniek0122 16.03.2018 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 (edytowane) WC mam osobno w małym pomieszczeniu bez umywalki. Chcę zaraz obok WC zamontować małą umywalkę - dojście wody nie ma problemu - rozgałęźnik z dojścia wody do WC i wodę mam. Ale co z odpływem? Myślałem aby odpływ z umywalki połączyć do odpływu WC tj. do harmonijki WC - tylko czy znajdę harmonijkę WC z dodatkowym przyłączem? Aby nim odprowadzić wodę z tej umywalki? PS. Tak by to wyglądało - żółty -> szafka + mały zlew. A pomiędzy tym, czerwone linie musiałby z tej szafki iśc odpływ wody z umywalki do harmonijki WC - myślę że najmniej roboty by było zrobić taki odpływ. Tylko czy znajdę harmonijkę WC z dodatkowym przyłączem? Edytowane 16 Marca 2018 przez muniek0122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 16.03.2018 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Tylko czy znajdę harmonijkę WC z dodatkowym przyłączem? Wiesz wiele widziałem, ale takiego trójnika niestety nie. Trzeba to rozwiązać w inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muniek0122 16.03.2018 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Wiesz wiele widziałem, ale takiego trójnika niestety nie. Trzeba to rozwiązać w inny sposób. Źle poinformowałem. Nie ma tam harmonijki, tylko takie coś - zakrzywiona rura. Czy to zmienia postać rzeczy? Żeby była taka zakrzywiona rura (biała - środkowa część) z dodatkowym wejściem z lewej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 16.03.2018 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 A takie coś....dopasujesz Są dostępne więc przy odrobinie wysiłku odprowadzenie z umywalki da się podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts