zbyster 16.03.2018 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Witam, chciałem zapytać, kto może przerobić instalacje gazu ziemnego, która jest przed licznikiem? Czy leży to po stronie gazowni(pogotowie gazowe np) czy inwestor na własną rękę musi szukać wykonawcy? Ps. Aktualnie mój gazomierz jest na budynku (dobudoówce) który będzie wyburzany i jest potrzeba przeniesienia gazomierza na inną ścianę domu. Mam już projekt i pozwolenia na budowę z gazownii. Bo do kogo dzwonię to każdy twierdzi inaczej. A dziś już za późno żeby do gazowni dzwonić. Czy ktoś miał taką sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 16.03.2018 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Właścicielem przyłącza do licznika i zaworu odcinającego jest zakład gazowniczy, więc wykonawcą są oni lub firma przez nich wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts