kurtz 16.03.2018 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Warto dopłacać ok. 50% ceny do lepszej powłoki na blachodachówce? Ceny wahają się od 35 do 52zł/m2, mam do wyboru np:POLIESTER MAT GRUBOZIARNISTYGRANITE HDXX-MATTGwarancja od 10 do 30 lat. Tylko zastanawiam się czy i tak decydującym czynnikiem o wytrzymałości nie są łączenia, mocowanie, staranność wykonania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milena59 23.03.2018 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Warto dopłacać ok. 50% ceny do lepszej powłoki na blachodachówce? Ceny wahają się od 35 do 52zł/m2, mam do wyboru np: POLIESTER MAT GRUBOZIARNISTY GRANITE HDX X-MATT Gwarancja od 10 do 30 lat. Tylko zastanawiam się czy i tak decydującym czynnikiem o wytrzymałości nie są łączenia, mocowanie, staranność wykonania itp. Zaciekawiło mnie to bo planuje przekrywać dom rodzinny .Każdy coś radzi a chciałoby się wybrać coś porządnego bo z tymi dachówkami różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts