bartek70 18.03.2018 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Cześć, Posiadam grube rury od C.O ocieplone watą szklaną i owinięte tekturą. Moje pytanie 1. Jak to można wykończyć i trochę zatuszować? Wiem że można obudować płytami GK, a kilka razy widziałem jakby były czymś owinięte i pomalowane na kolor ściany. Jakiś inny pomysł niż GK? 2.Czy jest to wystarczająca izolacja? czy lepiej ściągnąć to wszystko i dać inną? Jest to w garażu, jest w nim zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 18.03.2018 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Skoro rury są w garażu, to jest sens je chować? To znaczy- czy na tyle Wam przeszkadzają, że musicie je ukryć? Jeśli tak, to najlepiej schować je pod konstrukcją z G-K i mieć z głowy. Co do izolacji- lepiej owinąć to wełną mineralną i mieć pewność, że ciepło zostaje w rurze, a nie grzeje Wam garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 18.03.2018 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Mimo waty szklany? Czym owinąć wełnę mineralną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 18.03.2018 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Ja bym zdjął całą watę i tekturę, a zamiast tego zrobił stelaż pod płyty G-K i całość wypchał wełną mineralną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 18.03.2018 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 (edytowane) Ja bym zdjął całą watę i tekturę, a zamiast tego zrobił stelaż pod płyty G-K i całość wypchał wełną mineralną. Dlaczego? Nie lepiej dać stelaż i wełnę? Zostawiając to co jest Edytowane 18 Marca 2018 przez bartek70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts