ePasjonat 18.03.2018 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Cześć, robię to sam i pierwszy raz w życiu, pomóżcie, jestem załamany.. po przyklejeniu płyt na klej Atlas Geoflex, grzebieniem, gdzie dobór wody i kleju jest od miarki i wagi wg zaleceń, dobrym wymieszaniu itd., przy zagruntowanych ścianach itd. płyta odchodzi jak widać na zdjęciu, tworzy się łuk.. płyta była na 100% prosta bo przykładałem łatę. Co może być powodem? Mam tak z kilkoma płytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 18.03.2018 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Może być tak (ale pewności nie mam), że płytki nasiąknęły wilgocią z kleju i po wyschnięciu wrócą do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 18.03.2018 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 A co to za płyty betonowe do czego służą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 18.03.2018 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Nie wiem co to za płyty. Przy klejeniu płyt GK tak nie raz jest, że klej wyschnie i pomimo, że był ideał po ustawieniu na mokrym kleju to wciąga i nie raz trochę krzywo się robi np. wlasnie srodkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts